Stel uw vraag Subsidie

WoonWijzerWinkel vestigt zich in Kerkrade
10 Juni 2020

De WoonWijzerWinkel zal zich gaan vestigen in het pand tussen Toy Champ en het Fletcher hotel. De ruimte van 1200 vierkante meter zal worden ingezet als showroom die zichtbaar maakt welke mogelijkheden er zijn op het gebied van verduurzaming van woningen. 

In de winkel kunnen (vanaf dit najaar) inwoners van de provincie Limburg terecht voor een onafhankelijk advies en kan worden bemiddeld tussen de consument en installateurs en leveranciers. Tot die tijd staat de WoonWijzerWinkel al online voor de consument klaar: www.woonwijzerwinkel.nl.

Dit project is geïnitieerd door de zeven parkstadgemeenten (Heerlen, Kerkrade, Beekdaelen, Landgraaf, Voerendaal, Brunssum, en Simpelveld) om te voorzien in de behoefte van consumenten in een onafhankelijk, betrouwbaar advies omtrent betaalbare verduurzamingsmaatregelen.

De WoonWijzerWinkel in Parkstad gaat actief de samenwerking zoeken met regionale installateurs. Met als economische spin-off een geschatte extra economische omzet in de regio van € 100 miljoen en een forse impuls voor de regionale werkgelegenheid. 

Kalender