Stel uw vraag Subsidie

WEBINAR - Woning verduurzamen: waar begin ik?
24 September 2020

Wilt u uw woning verduurzamen, maar weet u niet waar te beginnen? Op dinsdagavond 29 september organiseert de gemeente Sittard-Geleen een webinar voor koopwoningeigenaren die graag meer willen weten over de mogelijkheden voor het verduurzamen van hun woning. De onafhankelijke adviseurs van nieuweenergieinlimburg.nl informeren u over maatregelen, financieringen, subsidies en lokale initiatieven en projecten. 


Het webinar is bedoeld voor eigenaren van woningen in de gemeente Sittard-Geleen. Heb jij een koopwoning in Sittard-Geleen en wil je deze graag verduurzamen, maar geen idee waar te starten, welke (financiële) mogelijkheden en lokale projecten er allemaal zijn? Meld je dan aan voor het webinar.


Het webinar is gebaseerd op onafhankelijke informatie. Deelname van commerciele partijen wordt niet toegestaan.

Het webinar vindt plaats via het programma Zoom. Wij vragen u vriendelijk om u eenmalig te registreren via de volgende link: 

Registreren Zoom WEBINAR – Woning verduurzamen: waar begin ik?

Zodra u zich heeft geregistreerd, ontvangt u binnen enkele minuten per e-mail de link die rechtstreeks gekoppeld is aan het webinar. Indien u deze niet ontvangt: kijk in uw ongewenste e-mail box. Het kan zijn dat deze hier terecht komt.

LET OP: Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deelname aan het webinar. VOL = VOL. 

Er zijn nog enkele plekken vrij!

Kalender