Stel uw vraag Subsidie

Informatieavond over energie besparen voor huiseigenaren
26 Maart 2019

Wij nodigen u van harte uit voor de informatieavond PlusJeHuis op maandag 1 april 2019 in Gemeenschapshuis De Stip. Gemeente Meerssen en Volta Limburg vertellen u dan alles over het verduurzamen van uw eigen woning.

Energie besparen en duurzame energie opwekken kan op verschillende manieren. U kunt uw eigen stroom opwekken met zonnepanelen, uw woning isoleren of besparen op gaskosten met een warmtepomp, een nieuwe cv-ketel of een zonneboiler. Maar wat zijn de kosten? Hoeveel bespaart u op uw energierekening? En hoe pakt u de uitvoering aan?

Volta Limburg geeft antwoord op al deze vragen. Zij begeleiden u als woningeigenaar bij het verduurzamen van uw huis. Van het kiezen van de juiste maatregelen tot en met de financiering en de uitvoering. U wordt volledig ontzorgd. Tijdens de informatieavond PlusJeHuis krijgt u uitleg over alle mogelijkheden en kunt u terecht met uw vragen. 

De informatieavond is op maandagavond 1 april 2019 in het Gemeenschapshuis De Stip, Pastoor Dominicus Hexstraat 10 in Meerssen.

Het programma:
18.45 uur: Inloop
19.00 uur: Opening door wethouder Paul Sanders
19.10 uur: Presentatie PlusJeHuis Meerssen door Volta Limburg
20.00 uur: Mogelijkheid tot het stellen van vragen
20.15 uur: Afsluiting

Kijk voor meer achtergrondinformatie over het project op: www.voltalimburg.nl/plusjehuismeerssen. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Vraag gratis online besparingsadvies aan op www.voltalimburg.nl/plusjehuismeerssen

Kalender