Stel uw vraag Subsidie

PlusJeHuis

De gemeente Meerssen biedt haar inwoners de gelegenheid om deel te nemen aan PlusJeHuis Meerssen. Wilt u uw huis verduurzamen, en dus een hoger energielabel, door bijvoorbeeld het aanbrengen van isolatie, dubbel- of driedubbelglas, zonnepanelen of een zonneboiler? Maar weet u niet hoe u dat moet organiseren of financieren? Dan is dit project de ideale oplossing voor u!


Als particuliere eigenaar bewoner van een koophuis wilt u uw huis het liefst zo comfortabel en energiezuinig maken. Want dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. En daarom wilt u misschien ook zelf duurzame energie opwekken, bijvoorbeeld via zonnepanelen of een warmtepomp. Maar er komt een hoop uitzoekwerk en geregel bij kijken.

De gemeenten Maastricht, Meerssen en Gulpen-Wittem hebben daarom gezocht naar een partij die huiseigenaren hierbij kan helpen. Een onafhankelijke partij die u alle zorg uit handen neemt als het gaat om het verduurzamen van uw woning. Via een openbare Europese aanbesteding vanuit de Regionale Energie Alliantie kwam Volta Limburg B.V. als beste partij uit de bus.

Volta Limburg helpt u besparen op uw energiekosten. Samen kijken ze naar de maatregelen die u kunt treffen om uw huis energiezuiniger te maken en wat u daarmee kunt besparen op uw maandlasten. U ontvangt een uitgebreid rapport waarin u kunt zien wat u per maatregel kunt besparen. Ook bespreken ze de mogelijke subsidies en gunstige leningen. Hieronder ziet u de mogelijkheden op een rij voor een aangenamer huis:

  • Flink besparen met de hulp van de zon door zonnepanelen en een zonneboiler.
  • Koude voeten zijn verleden tijd met vloerisolatie. Ook zijn glas-, dak-, en spouwmuurisolatie mogelijke maatregelen.
  • Comfortabele warmte met een slimme thermostaat.
  • Ventilatie zorgt ervoor dat u kunt genieten van schone lucht in uw huis.
  • Uw CV-installatie in balans brengen door het waterzijdig inregelen van uw radiatoren.

Volta Limburg organiseert geregeld informatieavonden. Hou de gemeentelijke website in de gaten voor data. Of kijk op www.voltalimburg.nl/plusjehuismeerssen Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Vraag gratis online besparingsadvies aan via www.voltalimburg.nl/plusjehuismeerssen.

Alles over het energiezuinig maken van uw huis

Kalender