Stel uw vraag Subsidie
Terug

Maastricht

Mosae Forum 10 en Randwycksingel 22
MAASTRICHT

Nieuwe Energie in Limburg

Hieronder heeft u de mogelijkheid om uw vragen te stellen.

Stel uw vraag

Het onafhankelijke digitale energieloket Nieuwe Energie in Limburg.nl komt voort uit het SER-energieakkoord (2013) en het VNG-programma Energiebesparing in de gebouwde omgeving (2014). In elke provincie of regio van Nederland is een energieloket ingericht waar inwoners terecht kunnen voor vragen en informatie over maatregelen om hun woning te verduurzamen. Nieuwe Energie in Limburg.nl wordt uitgevoerd door de 31 gemeenten van de provincie Limburg.

Nieuwe Energie in Limburg.nl wijst de weg naar comfortabeler, voordeliger én groener wonen door onafhankelijke informatie en advies te geven over verduurzamingsmaatregelen en gemeentelijke, provinciale en nationale:

- Subsidieregelingen

- Financieringsregelingen

- Initiatieven en projecten

Kortom: de website biedt mogelijkheden om een eigen bijdrage te leveren aan het tegengaan van de klimaatverandering. Iedere duurzame stap is er één en begint bij jezelf.

Deze website is er voor alle inwoners in Limburg die vragen hebben over de mogelijkheden (maatregelen, subsidies, financieringen en projecten) voor het verduurzamen van hun koopwoning. 

Of u zich wilt oriënteren op mogelijkheden of morgen al aan de slag wil met het nemen van maatregelen voor een comfortabele en duurzame woonomgeving, u kunt het allemaal (lokaal) vinden via deze website. 

Wij zijn onafhankelijk en informeren u gratis over de mogelijkheden die uw gemeente, de provincie Limburg en het Rijk biedt met betrekking tot het verduurzamen van koopwoningen. 

Aanmeldingen van nieuwe, duurzame initiatieven of organisaties die binnen de doelstellingen van de website vallen, kunnen worden gestuurd naar info@nieuweenergieinlimburg.nl. Daar kunt u ook terecht voor vragen over deze website. 

Kalender