Stel uw vraag Subsidie

Duurzame oplossingen écht zelf ervaren
1 September 2021

Op 10 september staat speciaal voor leden en besturen van Verenigingen van Eigenaren (VvE) een bezoek aan de WoonWijzerWinkel Limburg in Kerkrade op het programma.

Tijdens zo’n bezoek kunt u duurzame oplossingen live zien, voelen, ervaren en/of horen. Hoeveel warmte geven elektrische radiatoren echt af? Of hoe werkt een verdeler van zonne-energie in een appartementencomplex? Welke isolatie is het meest geschikt voor een ouder flatgebouw?

Tijdens het bezoek staat een rondleiding op het programma die stilstaat bij thema’s die op de VvE-agenda’s staan. U krijgt antwoord op vragen.

Na de rondleiding staat een workshop op het programma. Tijdens die workshop wordt de vraag beantwoord wat kansen en valkuilen zijn voor duurzaam verwarmen en koelen.

Tijdens het bezoek ontmoet u bovendien andere VvE-(bestuurs)leden. Er is nog genoeg ruimte om ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

We verwachten u op 10 september om 13.00 uur bij de WoonWijzerWinkel Limburg, Roda J.C. Ring 61 in Kerkrade. De rondleiding begint om 13.15 uur] Rond 17.00 uur zijn we klaar en gaat u met een heleboel nieuwe indrukken én informatie naar huis.

Inschrijven kan tot 6 september, maar let op: het aantal plekken is beperkt. Dus vol is vol.

Kunt u niet op 10 september, dan staat er nog een bezoek gepland op 19 november. Voor dat bezoek kunt u zich nu ook al aanmelden. Vermeld in uw mail dus duidelijk de datum van het bezoek waarvoor u zich aanmeldt. Aanmelden kan via VvE-balie@maastricht.nl.

Kalender