Stel uw vraag Subsidie
Terug

Gegevens activiteit

19 November 2021
13.00 tot 17.00 uur
WoonWijzerWinkel Parkstad (onder voorbehoud van coronamaatregelen)

Meer activiteiten

Cursus VvE's met Energie - 5, 19 oktober en 2 november 2022 Informatiemiddag Zonnepanelen en laadpunten voor VvE's

Bezoek aan WoonWijzerWinkel Limburg
19 November 2021

Eerst zien, dan geloven?


 


Op 19 november kunt u duurzame oplossingen écht zelf ervaren


Want dan gaan we met leden en besturen van Verenigingen van Eigenaren (VvE) op bezoek bij de WoonWijzerWinkel Limburg in Kerkrade.


Inhoud bezoek


Tijdens dit bezoek kunt u duurzame oplossingen live zien, voelen, ervaren en/of horen. Hoeveel warmte geven elektrische radiatoren echt af? Welke isolatie is het meest geschikt voor een ouder flatgebouw?


Tijdens het bezoek staat een rondleiding op het programma die stilstaat bij thema’s die op de VvE-agenda’s staan. U krijgt antwoord op vragen.


Een workshop


Na de rondleiding staat een workshop gepland. Tijdens die workshop wordt de vraag beantwoord wat kansen en valkuilen zijn voor duurzaam verwarmen en koelen.


Tijdens het bezoek ontmoet u bovendien andere VvE-(bestuurs)leden. Er is nog genoeg ruimte om ervaringen uit te wisselen en te netwerken.


Praktisch


We verwachten u op 19 november om 13:00 uur bij de WoonWijzerWinkel Limburg, Roda J.C. Ring 61 in Kerkrade. De rondleiding begint om 13:15 uur. Rond 17:00 uur zijn we klaar en gaat u met een heleboel nieuwe indrukken én informatie naar huis.


Aanmelden: vve-balie@maastricht.nl