Stel uw vraag Subsidie

Energiecooperatie Echt Susteren Energie

 


Energiecoöperatie Echt Susteren Energie (ESE) vindt het belangrijk om klimaatverandering aan te pakken en onze gemeente duurzamer maken. Dit doen ze onder andere door het aanbieden van collectieve energiezuinige oplossingen en mogelijkheden om energie duurzaam op te wekken. Alles met het doel om de inwoners van Echt-Susteren op weg te helpen naar een duurzamere toekomst.


 

Door lid te zijn van de energiecoöperatie kunt u genieten van een aantal voordelen. Allereerst helpt de coöperatie met het zoeken van de juiste energiebesparingen die u direct merkt in uw portemonnee. Ook kan de coöperatie in de toekomst een rol spelen bij het collectief inkopen van groene energie of het collectief aankopen van duurzame energie opwekkers (bijvoorbeeld zonnepanelen). Daarnaast biedt de coöperatie mogelijkheden om in de toekomst onafhankelijk te worden van fossiele brandstoffen. De acties van de coöperatie worden zo veel mogelijk uitgevoerd in samenwerking met lokale ondernemers, waardoor de coöperatie de lokale werkgelegenheid stimuleert. Een ander voordeel om lid te zijn is de ondersteuning die u krijgt bij het opvragen van offertes en het onderzoeken van subsidiemogelijkheden wanneer u bijvoorbeeld wilt isoleren of zonnepanelen wilt aanleggen. Uiteraard draagt u, door lid te zijn, uw steentje bij aan een beter en groener milieu!

 

Dus, bent u op zoek naar een energiezuinigere toekomst? Word dan nu gratis lid van de energiecoöperatie Echt Susteren Energie en ontdek de voordelen. Dit kan door te surfen naar www.echtsusterenenergie.nl of stuur een mail naar info@echtsusterenenergie.nl. De coöperatie is ook nog actief op zoek naar bestuursleden of mensen die mee willen helpen met het organiseren van projecten. Voelt u zich geroepen om deel uit maken van deze jonge nieuwe en innovatieve energiecoöperatie? Ook dan kunt u zich opgeven via bovenstaande gegevens.

 

Samen op weg naar een duurzaam Echt-Susteren

Kalender