Stel uw vraag Subsidie

Energiecoaches Vaals

Wilt u geld besparen, meer comfort in de woning én iets goeds doen voor het milieu? Anders gezegd: wilt u uw woning energiezuinig maken? Boek een energiecoach! Energiecoaches Maastricht / Gulpen-Wittem / Vaals is een initiatief van de gemeenten Maastricht, Gulpen-Wittem, Vaals en het CNME Maastricht en regio.

Een energiecoach komt bij u thuis. Op basis van dat bezoek, uw behoeftes, uw woning (met eventueel de bouwtekeningen erbij) en uw laatste energie(jaar)nota maakt hij of zij een adviesrapport op maat, speciaal voor uw woning. In dat rapport staat een heleboel: van slimme tips tot grotere investeringen als vloer- of dakisolatie. De coaches berekenen ook wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen en hoe snel u de investering terugverdient. De coaches wijzen u tot slot ook de weg in subsidieland. Kortom: u krijgt handvatten om energie en geld te besparen, én een goede stap in de richting van een klimaatneutraal Vaals.

Wilt u zich eerst eens oriënteren op het gebied van duurzaam wonen en laten inspireren door de mogelijkheden? Kom dan naar het Enexis Huis Limburg! Het is dé plek om te bezoeken wanneer u uw woning wilt verduurzamen, maar niet goed weet waar u het beste kunt beginnen. Ervaar in het Huis hoeveel invloed uw manier van leven heeft op uw energierekening en doe tal van ideeën op. Ook kunt u een afspraak met de energiecoach maken in het Enexis Huis Limburg. Na de virtuele tour van ca. 40 minuten door het Huis, gaat u om tafel gaan zitten met een energiecoach. Deze kan u, onder het genot van een kop koffie, een uitgebreid persoonlijk advies geven om energie en geld te besparen, en een bijdrage te leveren aan een beter milieu.

Wilt u een energiecoach ontmoeten in het Enexis Huis Limburg? Stuur een email naar energiecoach@cnme.nl voor het maken van een afspraak. Maak in uw bericht aan de energiecoach tevens voor u geschikte momenten voor uw bezoek kenbaar. Aan deze afspraak zijn geen kosten verbonden. Kijk voor informatie en openingstijden van het Enexis Huis Limburg op www.enexishuis.nl/limburg.

Om opdracht te geven voor een energiescan dient u uw gegevens in te vullen. Hierbij zijn de volgende punten van belang:

Wie kan een beroep doen op de energiecoaches? Alle inwoners van de gemeente Maastricht, de gemeente Gulpen-Wittem en de gemeente Vaals die eigenaar zijn van een woning.

Welke kosten zijn verbonden aan een bezoek van de energiecoach en hoe betaal ik? De kosten per energiescan bedragen € 25,- . Van dit bedrag ontvangt u per email een factuur van de administratie van CNME. Zodra u een van de maatregelen uit het adviesrapport uitvoert, krijg u het geld teruggestort. En laat u samen met 4 van uw buren in uw straat een coach komen, is de coach gratis. Interesse of vragen? Neem contact op via energiecoach@cnme.nl.

Hoe maak ik afspraken met de energiecoach? Middels het invullen van het online aanmeldformulier op deze pagina geeft u opdracht voor het uitvoeren van een energiescan in uw woning. Een medewerker van CNME Maastricht en regio neemt contact met u op. Hij of zij plant met u een afspraak in voor een bezoek van de energiecoach bij u thuis. Voor dat bezoek vragen wij u eventuele bouwtekeningen én de laatste energie(jaar)nota klaar te leggen. Nadat de energiecoach uw woning bezocht heeft, worden de energiebesparende mogelijkheden samengevat in een onafhankelijk adviesrapport welke u per e-mail krijgt toegestuurd.

Wat zijn de algemene voorwaarden? Door het invullen van uw gegevens en verzending van het online aanmeldformulier komt er een overeenkomst tot stand tussen u en CNME Maastricht en Regio. Op deze overeenkomst zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier downloaden.

Begin met besparen, bestel nu uw Energiecoach!

Kalender