Stel uw vraag Subsidie

Groener en goedkoper wonen? Profiteer NU van de subsidie- en financieringsmogelijkheden!
21 Juli 2020

Wil je groener en goedkoper wonen? Onderneem dan NU actie! Met de tijdelijk verhoogde subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) en de Stimuleringsregeling Duurzaam Thuis van de provincie Limburg is het financieren van verduurzamingsmaatregelen voor je woning een stuk aantrekkelijker.

Vanaf 1 juni 2020 kunnen woningbezitters tijdelijk (tot 31 december 2020) gebruik maken van een verhoogde subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor goede isolatie van hun woning. Met die tijdelijke verhoging krijgt een huiseigenaar ongeveer 30 procent van de kosten terug. Woningisolatie is daarmee nu nog voordeliger. 

Kijk voor meer informatie en voorwaarden op rvo.nl.

Je wilt geld besparen én duurzamer leven. Je huis beter isoleren, zelf energie opwekken of je waterverbruik terugdringen? Wat je wensen ook zijn, de Provincie Limburg helpt je graag met de Stimuleringsregeling Duurzaam Thuis.

Duurzaam Thuis biedt woningeigenaren en huurders voordelige leningen voor energiebesparende en levensloopbestendige maatregelen aan bestaande woningen in Limburg.

Kijk voor meer informatie en een volledig overzicht van alle maatregelen die in aanmerking komen voor een lening op duurzaamthuislimburg.nl.

Check altijd de energiesubsidiewijzer. Hier vind je welke energiesubsidies voor jouw gemeente actueel zijn.

Kalender