Stel uw vraag Subsidie

Webinar VvE Zonnecoach - 13 november 2020 -
4 November 2020

“Dankzij de VvE Zonnecoach hebben we nu zonnepanelen!” Dat zegt u wellicht straks ook. Dit najaar kunt u al uw vragen stellen aan de VvE Zonnecoach in uw regio. Gewoon thuis, achter uw pc of laptop. En natuurlijk GRATIS.


Zonnepanelen zijn voor veel complexen een goed idee: u bespaart op de stroomrekening en u levert een bijdrage aan een beter milieu. Steeds meer VvE’s weten het: zonnepanelen leveren een hoger rendement dan geld op een spaarrekening!

De VvE Zonnecoach informeert u via een webinar (een videoverbinding) over de mogelijkheden en over de aanpak. U hoeft dus geen bijeenkomst te organiseren, want dat is lastig in deze coronatijd. Het enige wat u nodig hebt, is een pc of laptop. Daarmee kunt u het webinar volgen. Wilt u ook vragen stellen? Dan hebt u een camera en microfoon op de pc of laptop nodig. Na aanmelding krijgt u een link. Als het webinar begint, klikt u daarop, en de verbinding is een feit. U hoeft niets te installeren.

De VvE Zonnecoach is een initiatief van VvE Belang. In alle regio’s van ons land zijn coaches actief. Zij begeleiden de VvE tijdens het hele traject. Van het eerste adviesrapport tot en met het informeren van de eigenaars en de keuze van een leverancier.

Tijdens alle fasen van het traject hebt u een persoonlijke adviseur aan uw zijde. Een adviseur met veel ervaring op het gebied van zonne-energie. Uw VvE Zonnecoach kent de markt als geen ander en hij weet ook hoe u uw leden optimaal informeert.

 

- U krijgt een uitgebreid adviesrapport.

- Uw coach helpt u bij het informeren en raadplegen van de eigenaars.

- Uw coach stelt het bestek voor u op waarmee u een leverancier kunt benaderen.

- En tot slot krijgt u advies bij de selectie van de leverancier.

 

Inmiddels zijn al veel VvE’s begeleid door de VvE Zonnecoach. Hun ervaringen leest u op de website www.devvezonnecoach.nl. Daar vindt u ook alle informatie over de aanpak van de VvE Zonnecoach.

Direct aanmelden voor het webinar in uw regio? 

Ga naar https://devvezonnecoach.nl/actueel/webinar-vve-zonnecoach/

 

Al uw vragen over zonnestroom beantwoord

Kalender