Stel uw vraag Subsidie

Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing vanaf vandaag beschikbaar!
4 Januari 2021

Ben jij eigenaar van een koopwoning en is dit jouw hoofdverblijf? Dan kun je gebruik maken van de landelijke Investeringssubsidie Duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Via deze regeling kun je subsidie krijgen voor een warmtepomp, zonneboiler, een aansluiting op een warmtenet en vijf typen isolatiemaatregelen (gevelisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie, zolder/vlieringsvloerisolatie, vloer-/bodemisolatie en hoogrendementsglas). 


Deze subsidie is de uitgebreide versie van de Investeringssubsidie Duurzame Energie die de afgelopen jaren beschikbaar was voor warmtepompen en zonneboilers. Deze regeling is voor woningeigenaren aangevuld met subsidie voor het aansluiten op een warmtenet en vijf typen isolatiemaatregelen. De isolatiesubsidie van vorig jaar (de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis) is niet meer beschikbaar voor woningeigenaren, wel nog voor VvE’s.


Meer informatie en het aanvragen van de vernieuwde ISDE subsidie gaat via de website Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).


Meer subsidies en financieringsmogelijkheden bekijken? Klik op het energiehuisje op "financieren" en lees meer!

Vanaf vandaag is de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing beschikbaar.

Kalender