Terug

Gegevens project

Gemeente Allemaal
Klik voor meer info

Breder aan de slag

VvE zonnecoach Buurkracht

Enexis Huis Limburg

Leuk wijzer worden met energie! In Maastricht staat het Enexis Huis Limburg. Het Enexishuis was zo’n 100 jaar geleden nog een belangrijk schakelstation. Nu laten we er energie leven. Voor jong en oud. Het is de plek om te bezoeken als je thuis wilt verduurzamen, maar niet goed weet waar je het beste kunt beginnen. Ervaar er hoeveel invloed je manier van leven heeft op je energierekening en doe tal van ideeën op. Wil je het echt grondig aanpakken? Dan kun je om de tafel gaan zitten met een energiecoach. Vergeet ook niet in de woonkamer een energie-tijdreis te maken. Je zult merken: na een bezoek aan het Enexis Huis Limburg ga je morgen al heel anders om met energie dan vandaag.

- Ontdek hoeveel energie je kunt besparen in je eigen huis; - Maak een tijdreis door 100 roerige energiejaren; - Kies een virtuele gids die bij je past.

Een virtuele gids zorgt ervoor dat je in het Enexis Huis niets mist. We hebben er drie en je mag zelf kiezen met wie je op stap gaat. Ze hebben allemaal zo hun eigen reden om anders met energie om te gaan.

Kom langs en ontdek hoeveel energie je kunt besparen in je eigen huis

Maatregelen in beeld