Terug

Gegevens project

Gemeente Allemaal
Klik voor meer info

Breder aan de slag

VvE zonnecoach Enexis Huis Limburg

Buurkracht

Met buurkracht regel je dingen voor de buurt. Samen met je buren. Denk aan zonnepanelen of een betere isolatie van je huis. Duizenden buren gingen je al voor. En door onze persoonlijk begeleiding lukt het je binnen een aantal weken. Buurkracht is een maatschappelijk initiatief gesteund door gemeenten en provincies. Volledig kosteloos en onafhankelijk!

Vraag buurtgenoten die net als jij interesse hebben in bijvoorbeeld zonnepanelen of isolatie. Buurkracht helpt bij het maken van een goed plan. Je krijgt persoonlijke begeleiding door een buurtbegeleider uit de regio, een eigen website, diverse communicatiemiddelen en beschikking tot leuke tools, zoals een warmtecamera en energiemeters.

Vraag offertes aan en selecteer de beste. Een energieadviseur helpt jullie hierbij.

Zet je buurkracht in om jullie actie bekend te maken bij de buren. Buurkracht ondersteunt met communicatiemiddelen. Tijdens de informatieavond vertel je over jullie buurkracht, laat de energieadviseur aan het woord over de voordelen en winst voor jullie buurt en vraag de leverancier het aanbod te presenteren. Informatief en nog leuk ook!

Het grote werk is gedaan! Nu is het wachten op de definitieve levering. Je houdt je buren op de hoogte en kijkt natuurlijk alvast vooruit. Want als dit al zo makkelijk gaat, wat kun je met buurkracht dan nog meer bereiken in jouw buurt?

Wij helpen je graag. Mail support@buurkract.nl. Of neem een kijkje op onze website.

Samen energie besparen is makkelijker, goedkoper en leuker!

Maatregelen in beeld