Stel uw vraag Subsidie
Terug

Gegevens activiteit

2 Maart 2021
19:00 uur - 20:00 uur
Thuis op de bank of aan de keukentafel. Na aanmelding ontvangt u verdere instructies voor het deelnemen aan het webinar. U heeft alleen een internetverbinding nodig.

Meer activiteiten

WEBINAR - Woning verduurzamen: subsidie en lokale projecten
2 Maart 2021

Wilt u uw woning verduurzamen, en bent u benieuwd naar de vernieuwde Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) en lokale projecten? Op dinsdagavond 2 maart organiseert de gemeente Sittard-Geleen een webinar voor koopwoningeigenaren uit Sittard-Geleen. De onafhankelijke adviseurs van nieuweenergieinlimburg.nl informeren u graag over de vernieuwde ISDE subsidieregeling en lokale initiatieven en projecten. Aanmelden kan via www.nieuweenergieinlimburg.nl/aanmelden. LET OP: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. VOL = VOL.

Het webinar is bedoeld voor eigenaren van woningen in de gemeente Sittard-Geleen. Heeft u een koopwoning in Sittard-Geleen en wilt u meer weten over de vernieuwde ISDE subsidieregeling en lokale initiatieven en projecten? Meld u dan aan voor het webinar.

Het webinar is gebaseerd op onafhankelijk informatie. Deelname van commerciële partijen wordt niet toegestaan.

Het webinar vindt plaats via het programma WebinarGeek. Direct na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw deelname. Een dag voor het webinar onvangt u de link die u kunt gebruiken om aan het webinar deel te nemen. 

LET OP: Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deelname aan het webinar. VOL = VOL. 

Klik op deze link om u in te schrijven voor het webinar.

 

Woning verduurzamen: subsidie en lokale projecten

Kalender