Stel uw vraag Subsidie

Uitleen e-bikes en winacties voor slimme reizigers
9 Juli 2019

Maastricht Bereikbaar deelt deze zomer prijzen uit aan slimme, duurzame reizigers onder het motto ‘Elke beweging telt’. Wie in Sittard-Geleen woont of werkt, kan twee weken lang gratis een e-bike uitproberen.


Elke beweging telt. Of u nu met de auto, trein of fiets reist. Met de gelijknamige zomercampagne ‘Elke beweging telt’ zet Maastricht Bereikbaar reizigers in het zonnetje die slim en duurzaam reizen. Reizigers die daarmee anderen in hun directe omgeving stimuleren om niet automatisch voor iedere rit in de auto te stappen. En wanneer reizen per auto het enige alternatief is, om dan zo milieuvriendelijk mogelijk te rijden. 

Woont of werkt u in Sittard-Geleen? Meld u dan vóór 30 juli aan en probeer twee weken lang gratis een e-bike uit. Of maakt u liever kans op een leuke prijs? Op verschillende locaties in Zuid-Limburg deelt een promotieteam van ‘Elke beweging telt’ wincodes uit. Duurzame reizigers maken kans op tal van prijzen, waaronder  een e-bike ter waarde van € 2.500,- en € 200,-, OV-tegoed op een persoonlijke OV-chipkaart tot en met activity watches (stappentellers), maandabonnementen op P+R Maastricht Noord en Bever-cadeaubonnen.

Wilt u een e-bike uitproberen? Meld u dan vóór 30 juli aan via www.maastrichtbereikbaar.nl/ebt

Op www.maastrichtbereikbaar.nl/ebt kunt u verder deelnemen aan de winactie en uw wincodes verzilveren. Deze actie loopt tot 21 augustus. De prijswinnaars worden in week 35 bekend gemaakt.

Kalender