Stel uw vraag

Nieuwe Energie in Limburg

Hieronder heeft u de mogelijkheid om uw vragen te stellen.

Stel uw vraag

30 Limburgse gemeenten en talloze andere organisaties willen u als inwoner graag objectief informeren over de mogelijkheden om zelf energie te besparen en/of op te wekken. De website geeft u dan ook eerlijke en actuele informatie over maatregelen die u zou kunnen nemen. Daarbij kunt u optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die uw eigen gemeente te bieden heeft. 

Op de website kunt u ook informatie vinden over onderwerpen die met duurzame energie te maken hebben. Van ledverlichting tot biovergisting.

Voor gedetailleerde informatie wordt u per onderwerp doorverwezen naar lokale organisaties uit uw eigen gemeente of regio. U kunt dan persoonlijk met hen contact opnemen om uw specifieke vragen of wensen te bespreken. 

Kortom: de website biedt mogelijkheden om uw eigen bijdrage te leveren aan het tegengaan van de klimaatverandering. 

Deze website is voor alle inwoners van Limburg die vragen hebben over energiebesparing in hun gemeente of regio. Verder voor al diegenen die geïnteresseerd zijn in duurzame energie en de toepassingen daarvan. 

Of u zich nou wilt oriënteren op mogelijkheden of morgen al aan de slag wil met het nemen van maatregelen voor een comfortabele en duurzame woonomgeving, u kunt het allemaal lokaal vinden via deze website. 

 

Aanmeldingen van nieuwe, duurzame initiatieven of organisaties die binnen de doelstellingen van de site vallen, kunnen worden gestuurd naar info@nieuweenergieinlimburg.nl. Daar kunt u ook terecht voor vragen over deze website. 

Maatregelen in beeld

Kalender