Financieringsmogelijkheden

Van vloerisolatie tot warmtepomp: hoe betaal je zo'n investering? Maak gebruik van subsidies en leningen: daarmee kun je, je kosten flink omlaag brengen.

Deze lening wordt door de Provincie Limburg ter beschikking gesteld voor tal van energiebesparingsmaatregelen, denk aan isolatie van spouw, dak, vloer of gevel. Maar ook voor duurzame opwekking, bijvoorbeeld door zonnepanelen of een warmtepomp. Verder kan er ook geleend worden om de woning levensloopbestendig te maken en/of asbest te verwijderen. Meer info lees je hier

De ISDE-subsidie is een tegemoetkoming voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. Meer informatie lees je hier. Let op: vraag deze subsidie aan binnen 6 maanden na de aanschaf en installatie.

Deze lening is bij het Nationaal Energiebespaarfonds ter beschikking gesteld voor het financieren van energiebesparende en duurzame energieopwekkende maatregelen. Meer informatie is te vinden op: energiebespaarlening.

Om er zeker van te zijn dat je geen subsidie mis loopt, check altijd de energiesubsidiewijzer. Hierin staat op de rij welke energiesubsidies voor jouw gemeente actueel zijn. 

Er zijn nu interessante subsidies en groene leningen

Energieheld

Lees meer >>

Maatregelen in beeld

Kalender