Stel uw vraag Subsidie

Bespaar Lamp Geleen

Bespaar Lamp Geleen
Eenvoudig uw energierekening verlagen met zuinige verlichting!

Bespaar jaarlijks veel geld én draag bij aan een beter milieu met het gebruik van hoogwaardige ledlampen. Wij bieden een groot assortiment ledlampen van het merk MEGAMAN® met alle soorten
fittingen, zoals E27, E14, E40, G4 en GX53.

De ledlampen van MEGAMAN® zijn geclassificeerd als één van de zuinigste verlichtingen met energielabel A, A+ en A++. De lampen gaan gemiddeld 15.000 branduren mee, dit staat gelijk aan bijna 7 jaar wanneer u de lamp 6 uur per dag zou laten branden.

Ledlampen zijn veel efficiënter dan een gloei-, halogeen- of spaarlampen doordat er een veel groter deel van de elektriciteit omgezet wordt. Bespaar dus eenvoudig op uw energieverbruik en verlaag daar mee uw energierekening.

Profiteer ook nog eens jarenlang van gratis extra garantie met de unieke MEGAMAN® Kwaliteitsgarantie. Hiermee krijgen gebruikers zekerheid op de branduren van de lamp. Begin vandaag met besparen!

Let op! De artikelen van bespaarlamp.nl dient u online te bestellen. De voucher dient u op te sturen naar het volgende postadres: Transportlaan 151, 6163CX Geleen.

Adres: Transportlaan 151, 6163 CX Geleen
Website: www.bespaar-lamp.nl

Kalender