Stel uw vraag Subsidie

Gamma

Gamma
Gamma is met meer dan 166 winkels uitgegroeid tot de grootste doe-het-zelf winkel in Nederland. Bij Gamma willen we dat iedereen zelf zijn ideale leefplek kan creëren. Een plek die helemaal past bij het leven van nu. Er is altijd een Gamma in de buurt. Want wie midden in een klus zit wil geen tijd verliezen.

Gamma Geleen vindt het project energie besparen belangrijk. Vandaar dat wij ook samen met Gemeente Sittard-Geleen voor u artikelen hebben geselecteerd die ervoor zorgen dat u dit kunt verwezenlijken.

Alle isolatie producten kunt u met de voucher bekostigen. Denk hierbij aan steenwol of glaswol om uw dak te isoleren. Maar ook tochtwering voor deuren en ramen. Ook aan het isoleren van leidingen hebben wij gedacht. Tevens valt onder deze voucher ook de aanschaf van alle LED lichtbronnen. Zowel voor spot maar ook sfeerverlichting hebben wij een uitgebreide keuzemogelijkheid.

We verwelkomen u graag bij Gamma Geleen en hopen dat we zo samen een steentje kunnen bijdragen tot het besparen van energie.

Team Gamma Geleen

Adres: Egelantier 2, 6163 RB Geleen
Tel.: 046 475 6555
Website: www.gamma.nl

Kalender