Stel uw vraag Subsidie

BCC

BCC
BCC is de elektronicaspecialist die het leven thuis leuker, makkelijker en slimmer maakt. Zowel online als in onze 60 winkels staan wij voor u klaar en hebben wij altijd een oplossing in huis.

Wilt u uw huis verduurzamen? Denk dan eens aan slimme verlichting! Slimme verlichting bestaat uit LED lampen en deze verbruiken slechts 15% van de stroom die een gloeilamp verbruikt. Bovendien kunt u instellen dat de lampen vanzelf uitgaan wanneer u uw huis verlaat. Dat gaat u dus wel merken op je jaarrekening.

De Philips Hue white starterkit E27 bestaat uit drie Hue white LED-lampen die warmwit licht geven, een Hue bridge en een draadloze dimmer switch. De dimmer switch is een draadloze schakelaar waarmee u de lampen kunt dimmen en in- of uitschakelen. Draai de slimme lampen eenvoudig in uw bestaande armaturen en koppel ze vervolgens moeiteloos via de Philips Hue app met de Hue bridge, het hart van uw slimme systeem. Vanaf dat moment heeft u toegang tot alle beschikbare slimme verlichtingsfuncties die Philips Hue te bieden heeft. Bedien uw lampen bijvoorbeeld als u niet thuis bent, gebruik ze om lichtroutines in te stellen, of koppel ze aan Google Assistant en bedien met uw stem.

Adres: Bergerweg 53, 6135 KD Sittard
Tel.: 020 334 8888
Website: www.bcc.nl

Kalender