Stel uw vraag Subsidie

De duurzame jongens

De duurzame jongens
Samen met de jongens naar een duurzame toekomst!

Investeren in zonnepanelen betekent investeren in uw toekomst. Met De Duurzame Jongens als uw zonne-energie installateur investeert u slim, bespaart u op energiekosten en verhoogt u uw woningwaarde.

Onze zonnepanelen zijn: duurzaam, besparend, milieubewust én esthetisch verantwoord. Daarbij is de effectiviteit en levensduur van zonnepanelen sterk toegenomen. Dit heeft een behoorlijke impact op het milieu en draagt direct bij aan de CO2-besparing.

Wij installeren uw zonnepanelen correct, zodat ze de meeste waarde opleveren. Afgewerkt tot in de puntjes door gedreven jongens die hun vak verstaan. De kwaliteit en veiligheid waarborgen wij continu. Onze monteurs zijn goed opgeleid, werken conform NEN1010 & NEN3140, VCA, InstallQ & Cios Scope 12.

Als jonge, enthousiaste ondernemers staan wij voor maximale kwaliteit. Want duurzaam betekent ook: langdurig meegaan. Daarom monteren wij uitsluitend A-merken zonnepanelen en omvormers, met lange fabrieksgaranties. Als partner van VoltaSolar en Essent kunnen we scherpe prijzen garanderen.

Ook zijn wij aangesloten bij SGZE Stichting Garantiefonds ZonneEnergie bekend van TV.

U bent ten allen tijden goed verzekerd en voorzien van een betrouwbare service.

Zonnepanelen met een glimlach. Daarvoor moet u bij De Duurzame Jongens zijn. Neem contact op en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Adres: Industriestraat 10B, 6135 KH Sittard
Website: www.de-duurzame-jongens.nl
Telefoon: 046 428 21 51
E-mail: info@de-duurzame-jongens.nl

Kalender