Stel uw vraag Subsidie

Zonnige bedrijfsdaken en VvE-daken 2.0
12 April 2021

De gemeente Maastricht, Samenwerkende Industrieterreinen Maastricht (SIM) en het Maastrichtse Energie Akkoord (MEA) slaan de handen ineen om het aantal zonnepanelen op daken in Maastricht te verhogen. Vorig jaar zijn we gestart met het project ‘Zonnige Bedrijfsdaken’. 30% van de toen aangeschreven bedrijven hebben de informatiesessie bijgewoond of zijn in een 1-op-1-gesprek geïnformeerd over hun mogelijkheden en vragen. Op basis van deze interesse hebben we besloten om in 2021 het project Zonnige Bedrijfsdaken daken voort te zetten en ook open te stellen voor VvE`s.


Zonnige Bedrijfsdaken/VvE-daken 2.0


In 2020 hebben we ons gefocust op zeer grote bedrijfsdaken vanaf circa 2.000 m2. In 2021 gaan we aan de slag met bedrijven en VvE`s die een dakoppervlakte hebben vanaf 200 m2. Zodat ook u stappen kunt nemen om met uw bedrijf/VvE een verschil te maken op het gebied van duurzame energie. Dit is goed voor het milieu én levert u diverse voordelen op, zoals:  • het delen in kennis en ervaring van deelnemende partijen

  • ondersteuning van experts 

  • samenwerken aan financiële voordelen (schaalgrootte)

  • het onderzoeken van subsidies 

  • een groen imago 

  • mogelijkheden voor en collectieve aanpak en lokale afstemming van vraag en aanbod. 


Uitnodiging


Meer informatie over zonnepanelen op het bedrijfsdak/VvE dak geven we u graag tijdens onze digitale informatiebijeenkomst op maandag 12 april van 11.00 uur tot 12.30 uur. Tijdens deze sessie zijn experts aanwezig die uw vragen graag beantwoorden. En die met u meedenken over welke logische verbindingen er in uw buurt zijn met collega-bedrijven. Als voorproefje sturen we ook alvast de digitale brochure mee..


Aanmelden kan via VvE-balie@maastricht.nl. Geef bij aanmelding uw bedrijfsnaam/VvE naam, deelnemersnaam en e-mailadres door.


Stel uw vraag op voorhand!


Via dat e-mailadres kunt u ook vooraf vragen stellen. Samen maken we werk van een gezonde en toekomstbestendige leefomgeving. Doet u mee?


VvE Energiebalie Maastricht ook in 2021


Ook in 2021 is de VvE Energiebalie Maastricht er voor u. Lees meer over de VvE Energiebalie Maastricht