Stel uw vraag Subsidie

Groene Helden gezocht!
24 Oktober 2018

Denk, doe en onderneem groen! Draag jij bij aan een duurzaam Limburg? Maak jouw groen idee werkelijkheid en wordt de nieuwe Groene Held van 2018-2019.


IVN zoekt ondernemers of initiatiefnemers die zich sterk maken voor groene en duurzame initiatieven en daarmee kans maken op de Groene Helden Stimuleringsprijs. Men wordt uitgenodigd om kritisch te kijken naar hun duurzame bedrijfsvoering of idee. Hebben zij ideeën voor groen en duurzaam ondernemen? Kunnen zij hierbij samenwerken met andere partners en de eigen omgeving? Dit hoeven niet persé nieuwe initiatieven te zijn, men kan ook bestaande ideeën aanscherpen. In 2019 is de uitreiking van de stimuleringsprijs bestaande uit een geldbedrag, aandacht in de media en bovenal waardering voor het initiatief.


Duurzame Dates 4 december 2018


Geïnteresseerden zijn van harte welkom op 4 december 2018 tussen 15.00u en 18.00u in Noord-Limburg. Tijdens de Duurzame Dates kunnen zij in gesprek gaan met experts om hun plan aan te scherpen, inspiratie opdoen en mogelijke samenwerkingspartners vinden. 


Expeditie dinsdag 23 oktober 2018


Op dinsdag 23 oktober 2018 gingen geïnteresseerden onder begeleiding van Gedeputeerde Mackus op expeditie langs een drietal Groene Helden Winnaars uit voorgaande jaren. Bij alle drie de locaties was opvallend dat de initiatieven klein zijn begonnen en dankzij het winnen van de stimuleringsprijs de benodigde kick-start kregen om het tot een succes te maken. Gedeputeerde Mackus benadrukte het belang van de aangeboden kennis en expertise van de partnerorganisaties om zo een startend initiatief te versterken.


Groene Helden Limburg is een initiatief van Provincie Limburg en IVN Limburg in samenwerking met Innovatiehuis MKB Keyport 2020, MKB-Limburg, Vereniging Kleine Kernen Limburg, Mediahuis Limburg, IVN Roermond, VVV Zuid-Limburg, Rabobank, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, CITAVERDE en Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij.

Heb jij (als ondernemer) een groen idee? Word Groene Held en maak kans op € 15.000

Kalender