Stel uw vraag Subsidie

Leer uw gebouw beter kennen

U kunt uw woning verduurzamen. Maar voordat u begint is het handig om eerst te checken wat het energielabel is van het complex is waar u woont. En we raden u aan om de energiescan te doen op de site van VvE-belang. Zo krijgt u een indruk van de punten waar in uw complex winst is te boeken.


Voor een rapport op maat kunnen VvE’s tot 10 woningen terecht bij de VvE Energiecoach van het CNME. Met hem of haar bespreekt u thuis uw behoeftes en die van uw mede-eigenaren. Op basis van dit bezoek maakt de coach een adviesrapport op maat. Dit rapport geeft u handvatten om uw verduurzamingsproject vorm te geven. Een energiecoach boekt u via www.cnme.nl/energiecoaches. Bekijk ook de video over de VvE-energiecoaches op Youtube.


Voor VvE’s vanaf 10 woningen verwijzen wij naar www.maatwerkadviesvoorwoningen.nl en centraalregistertechniek.nl/kwaliteitsregister voor energieadvies op maat.


Voor VvE’s is het mogelijk subsidie aan te vragen voor een maatwerkadvies: Subsidieregeling voor energieadvies VvE’s in Maastricht en subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH).


Tot slot is het handig om te weten of uw VvE voldoende georganiseerd is om een project te beginnen. Lees u goed in via onderstaande links.


Links